LEZEN online-EDITIE vakblad Asbestmagazine

Lees hier de online-editie van vakblad Asbestmagazine

Zoeken

U kunt ons ook volgen via:

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn

Nieuwe vestiging RPS huisvest laboratorium en de afdeling asbest

Nieuwe vestiging RPS huisvest laboratorium en de afdeling asbest

Op 5 oktober verhuist RPS haar locatie in Ulvenhout naar een grondig verbouwde nieuwe locatie op het bedrijventerrein Hoogeind te Breda.

"Omdat het bureau streeft naar een gerichte uitbreiding van de activiteiten werd de huidige jas te klein”, zegt Edith den Boer, hoofd kwaliteitszorg van RPS. Een grotere locatie is gevonden in Breda, een beter bereikbare plek met een professionele uitstraling.
Na een intensieve voorbereiding en verbouwing van het kantoorpand naar een volledig uitgeruste laboratoriumruimte, is RPS vanaf maandag 8 oktober operationeel op haar nieuwe adres.

Asbestonderzoek en -advies
In de nieuwe vestiging wordt naast het laboratorium de afdeling asbest gevestigd. De laboratoria onderscheiden zich op het gebied van arbeid hygiënisch en milieutechnisch onderzoek. Samen met de afdeling asbestonderzoek en -advies maken ze zich sterk om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen.

RPS Nederland
RPS Nederland is een onafhankelijk advies- en ingenieursbureau, met een team van 350 specialisten. Het bureau is actief vanuit vestigingen in Delft, Hoogeveen, Leerdam, Rotterdam en Breda. RPS is onderdeel van RPS Group Plc, een onafhankelijk beursgenoteerd advies- en ingenieursbureau met wereldwijd meer dan 4.500 medewerkers, werkzaam vanuit 85 vestigingen en actief in 120 landen.


Nieuw adres: RPS, Minervum 7002, 4817 ZL, Breda

 

 

maandag 1 oktober 2012permalink